Newborn Fotografie

Newborn fotografie, een bijzondere en specialistische vorm van fotografie, waar ik veel van hou. Het vergt veel tijd, kennis en kunde van pasgeboren baby’s en alles daar omheen. Daarom kom ik bij jullie thuis wanneer jullie een newborn fotoshoot bij mij boeken. De provincies Drenthe en Groningen zijn mijn werkgebied. Ik reis tot maximaal 45 minuten enkele reis vanaf mijn woonplaats Annerveenschekanaal (newborn fotoshoot Drenthe Groningen).

Meer newborn foto’s bekijken? Dat kan in mijn portfolio.

Kosten

Een newborn fotoshoot kost 150 euro exclusief reiskosten à 30 cent per gereden kilometer vanaf postcode 9654 PN 91b.
Dit is inclusief een 3 tot 4 uur durende newborn fotoshoot bij jullie thuis. Gebruik van diverse luxe accessoires welke ik voor jullie mee neem. Na de Newborn fotoshoot Drenthe Groningen ontvangen jullie de foto’s via de mail. Dit zijn lage resolutie foto’s voorzien van een watermerk. Uit deze foto’s kunnen jullie foto’s bestellen.
Meer foto’s zijn uiteraard bij te bestellen voor 15 euro per stuk of indien jullie meer dan 13 foto’s willen bestellen 150 euro voor alle foto’s.

Newborn fotograaf

Van heel veel ouders krijg ik na de newborn fotoshoot Drenthe Groningen te horen dat ze genoten hebben. Rust, kalmte, ervaren, deskundig, liefdevol en prettig zijn de steekwoorden die daarin altijd terugkomen. Erg fijn om te horen en te lezen.

Mijn fotostijl is licht, ongedwongen en puur. Ik maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, wol en stof.

Veiligheid, comfort, geborgenheid en het welzijn van jullie baby staan bij mij voorop tijdens de newborn fotoshoot Drenthe Groningen.

Werkwijze

Jullie kunnen al een newborn fotoshoot Drenthe Groningen boeken tijdens de zwangerschap. Ik reserveer dan de uitgerekende datum in mijn agenda. Is jullie baby geboren dan is een berichtje in de eerste dagen na de geboorte genoeg om een definitieve afspraak te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de kraamweek nog een afspraak te maken.

Vragen? Stel ze gerust!

newborn fotoshoot drenthe groningen

Newborn fotoshoot Drenthe Groningen